Βόλος: Σήμερα η κηδεία της 18χρονης από τον Αλμυρό - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου




Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου της 18χρονης από τον Αλμυρό. Η 18χρονη κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς να έχουν εντοπίσει οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο το αίτιο που προκάλεσε την κατάρρευση του οργανισμού της.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα φώτιζε τον θάνατο “μυστήριο” αλλά δεν κατατέθηκε χθες, καθώς, όπως αναφέρει το gegonotanews, η ιατροδικαστής στη Λάρισα ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία και αποτελέσματα εξετάσεων από τον ιατρικό φάκελο της νεαρής κοπέλας.


Η 18χρονη μετά από υψηλό πυρετό που παρουσίασε ξαφνικά την Πέμπτη, έπεσε σε κώμα μέσα δύο ώρες και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με καταπληξία. Το Σάββατο η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και η πολυοργανική ανεπάρκεια δεν έδινε καμιά ελπίδα να κρατηθεί στη ζωή.

Την Κυριακή τελικά η κοπέλα κατέληξε.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό στις 12:00μμ. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη