North Evia-Samos Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα - Voucher έως και 300 ευρώ



Ξεκινά η τρίτη φάση υποβολών για τη δράση North Evia-Samos Pass η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 και ώρα 12.00 μ.μ. έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Η άυλη ψηφιακή κάρτα της 3ης Φάσης (Σεπτεμβρίου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/9/2022 ενώ σε περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης, δεν επιτρέπεται η ανάκληση ή η υποβολή δεύτερης αίτησης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, το εν λόγω σχήμα "έχει τύχει, από την πρώτη στιγμή, σημαντικής αποδοχής από τους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις δύο περιοχές, ενώ ξεκινά στις 25 Αυγούστου η τρίτη φάση διάθεσης άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών, περιλαμβάνοντας και τις κάρτες που δεν αξιοποιήθηκαν κατά την πρώτη φάση".

Η κάθε κάρτα θα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο για τον μήνα Σεπτέμβριο για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές.

Μέσω της πλατφόρμας (https://vouchers.gov.gr) θα διατεθούν περισσότερες κάρτες από ό,τι προβλεπόταν αρχικά, καθώς θα προστεθούν σε αυτές και όσες δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους κατά τον μήνα Ιούλιο.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη