Κυψέλη: Στον ανακριτή ο καθ' ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας από το Μπαγκλαντές



Το ανακριτικό κατώφλι περνάει σήμερα ο άνδρας με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, στον οποίο έχει αποδοθεί το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 36χρονη ομοεθνή του και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή πετώντας το φονικό όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών.

Ο δράστης έχει κληθεί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της οπλοφορίας - οπλοχρησίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από το στάδιο της προανάκρισης έχει ομολογήσει ότι ήταν δράστης της δολοφονίας της 36χρονης, η οποία ήταν σύζυγος φίλου του. Φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι είχε οικονομικές διαφορές, καθώς υπήρχε οφειλή 20.000 ευρώ, ενώ φαίνεται πως κατηγορούμενος και θύμα είχαν αναπτύξει και συναισθηματικούς δεσμούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η Ομάδα ΔΙΑΣ που μετέβη στο σημείο, εντόπισε σε κάδο απορριμμάτων το μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος. Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, βρήκαν τον άνδρα να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχούσε στο κατασχεθέν μαχαίρι.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη