"Αγόρια στο Ντους": Καταρρακωμένη και φοβισμένη από τις επιθέσεις η εκπαιδευτικός




Σε ιδιαίτερα δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός που πρόβαλλε την ταινία "Αγόρια στο Ντους" σε τάξη δημοτικού σχολείου.

Ο τεράστιος θόρυβος που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση και το εξώδικο (!) που έλαβε από την οικογένεια μαθητή ο οποίος φέρεται να μη βίωσε ευχάριστα την παρακολούθηση της ταινίας, προκάλεσε τεράστια απογοήτευση αλλά και φόβο στην εκπαιδευτικό.

Η θεατρολόγος θεωρεί ότι έκανε καλά τη δουλειά της, κάτι που άλλωστε προκύπτει και από το ρεπορτάζ. Πρόβαλλε στα παιδιά μία ταινία απολύτως κατάλληλη για προέφηβους, μία ταινία η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί για την ποιότητά της.

Επέλεξε, επίσης, την ταινία από τη σχετική πλατφόρμα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου η οποία, έχει χρηματοδοτηθεί τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από εθνικούς πόρους του Υπουργείου Παιδείας.

Το ανελέητο κυνηγητό από τα media είναι επίσης κάτι που καλείται να διαχειριστεί η εκπαιδευτικός και δεν της είναι καθόλου ευχάριστο.

Φαίνεται πάντως ότι όσοι επιχείρησαν να την στοχοποιήσουν πέτυχαν το σκοπό τους, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αφού η θεατρολόγος βιώνει μία από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής της και αυτό επειδή έκανε απλά τη δουλειά της.

Εννοείται ότι και η ίδια θα επιχειρήσει να προασπίσει νομικά τα συμφέροντά της και να αμυνθεί, οργανωμένα, στις επιθέσεις που δέχεται.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης