ΗΠΑ: Μέγκαν και Χάρι ενεπλάκησαν σε "παραλίγο καταστροφική" καταδίωξη




Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σήραγγα Pont de l'Alma στο Παρίσι, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον κόσμο "ξύπνησαν" το βράδυ της Τρίτης (16/05) στις ΗΠΑ, όταν ο πρίγκιπας Χάρι
και η Μέγκαν Μαρκλ ενεπλάκησαν σε μία καταδίωξη από παπαράτσι, που παραλίγο να αποβεί "καταστροφική".

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα την Τετάρτη, ο Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μία "σχεδόν καταστροφική καταδίωξη αυτοκινήτου" με φωτογράφους παπαράτσι, η οποία μάλιστα φέρεται να διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που ταξίδευαν με τη μαμά της Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, κυνηγήθηκαν τρομακτικά από τους φωτογράφους μετά την αναχώρησή τους από το θέατρο Ziegfeld - όπου η πρώην ηθοποιός τιμήθηκε από την Gloria Steinem στα Women of Vision Awards - στο Μανχάταν το βράδυ της Τρίτης.

Αυτό συνέβη μετά την αναχώρηση του ζευγαριού από το θέατρο Ziegfeld, στο Μανχάταν, όπου η πρώην ηθοποιός τιμήθηκε από την Gloria Steinem στα Women of Vision Awards για το έργο της.

Οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Χάρι, τη Μέγκαν και τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, να έχουν επιβιβαστεί σε ένα ταξί.



"Χθες το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη αυτοκινήτου στα χέρια ενός κυκλώματος εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι", ανέφερε ο εκπρόσωπός τους σε δήλωση.

"Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλές σχεδόν συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν και άλλοι οδηγοί στο δρόμο, πεζοί και δύο αστυνομικοί του NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης).

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη