Δεν τίθεται προς το παρόν θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ παρά την συντριπτική ήττα


 

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που κάνουν λόγο για θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και μεγάλη ήττα για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Έκπληκτοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δηλώνουν οι άνθρωποι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτού του είδους την εκλογική διαφορά, καθώς τα μηνύματα που εκλάμβαναν προεκλογικά ήταν διαφορετικά. 

Ο μεγάλος φόβος των περισσότερων είναι μήπως η διαφορά ξεπεράσει αυτή του 2019. Ωστόσο, αυτό που δηλώνουν είναι το ότι θα περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα.

Αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πως θα καταφέρουν να διαχειριστούν το βαρύ αυτό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πάρα τον έντονο προβληματισμό ακόμα δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, καθώς τα στελέχη της παράταξης περιμένουν και δεύτερη εκλογική μάχη.

Στις 21:10 έφτασε χειροκροτούμενος από τους υποστηρικτές του στα γραφεία του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο δεν έκανε δηλώσεις, αρκούμενος να πει «θα τα πούμε σε λίγο». Στο ίδιο μήκος κύματος η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος έκανε σαφές ότι «την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα την δούμε μαζί σύντομα».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη