Νέα Σμύρνη: Στην ανακρίτρια ο 18χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του




Στη 10η Τακτική Ανακρίτρια θα απολογηθεί σήμερα ο 18χρονος κατηγορούμενος, για τη δολοφονία του 16χρονου αδερφού του στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος κατηγορείται, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και οπλοχρησία.

Υπογραμμίζεται πως ο συλληφθέντας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το ψαλίδι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 16χρονος.

Ήταν γνωστός στις Αρχές

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 18χρονος κατηγορούμενος φαίνεται πως είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες και ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών. Πέντε μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022 είχαν συλληφθεί τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος αδελφός του για ενδοοικογενειακή βία μετά από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

Στο διαμέρισμα που έγινε το έγκλημα, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες. Στην τραπεζαρία του διαμερίσματος του 4ου ορόφου επί της οδού Σταδίου, μπροστά από τη μπαλκονόπορτα εντοπίστηκαν τουλάχιστον πέντε κηλίδες αίματος.

Στην κουζίνα υπήρχε ακαταστασία από τις γάζες και τον ιατρικό εξοπλισμό με τον οποίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο θύμα, ενώ στην κρεβατοκάμαρα υπήρχε ακαταστασία και πεταμένα ρούχα από βαλίτσες.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη