Στέφανος Κασσελάκης: Άκουσε τα πρώτα του κάλαντα ως Πολιτικός Αρχηγός από τον σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» - «Εύχομαι ειρήνη και αλληλεγγύη»


Τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε «υπερήφανος» που βρέθηκαν οι Κρητικοί, όπως είπε, στο γραφείο του, ενώ ευχήθηκε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη σε όλη την ελληνική κοινωνία.

«Εύχομαι ειρήνη σε όλο τον κόσμο και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, στην ελληνική κοινωνία. Να είστε καλά, πάντα με το χαμόγελο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μικρός ο χώρος αλλά μεγάλη η καρδιά. Να περάσετε το χαμόγελο και τη χαρά σε όλη τη χώρα μας. Ευχαριστούμε ολόψυχα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, βρέθηκαν συνεργάτες του, ανάμεσά τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, η συντονίστρια των think tank του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Διάνα Βουτυράκου, o διεθυντής του του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μανώλης Καπνισάκης, ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, ενώ μόλις τελείωσαν τα κάλαντα και οι χοροί μοίρασε μικρά δώρα στους καλεσμένους του.


Η απροειδοποίητη επίσκεψη τα μεσάνυχτα στο ΕΚΑΒ

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε απροειδοποίητη επίσκεψη στο ΕΚΑΒ με σκοπό να βρεθεί, όπως σημειώνει σε σχετική του ανάρτηση, κοντά στους εργαζόμενους, να τους πει «χρόνια πολλά» και να δηλώσει «την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία».

Σε σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως συνομιλεί με τους εργαζομένους, θέλοντας να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη συνολική υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, αφού, όπως ενημερώνει και ο ίδιος, υπάρχουν 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτηρίζεις «ήρωες» τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι «θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής» και για τον λόγο αυτό θέλησε να τους πει «ευχαριστώ».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων.

Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη