Τεκτονική Στοά Αχαρνών: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης



Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα, Παρασκευή (14/7) από την έκρηξη που σημειώθηκε χτες στη Μεγάλη Τεκτονική Στοά στην οδό Αχαρνών.

Τα αποκλειστικά πλάνα τη στιγμή της έκρηξης κατέγραψε κάμερα που είναι εγκατεστημένη στο σημείο και δημοσιεύτηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega.




Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα πριν την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα στο 112.

Αμέσως, αποκλείστηκε η περιοχή από δυνάμεις της Αστυνομίας και λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη, από την οποία δεν υπήρξε τραυματισμός και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, κυρίως μαύρισμα της τοιχοποιίας εξωτερικά του κτηρίου. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν τον δυνατό κρότο.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και δεύτερο ύποπτο κουτί με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, το οποίο οι πυροτεχνουργοί κατάφεραν να εξουδετερώσουν, πραγματοποιώντας ελεγχόμενη έκρηξη.
Αναζητείται ο δράστης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη, που τοποθέτησε τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τεκτονική Στοά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βίντεο έχουν καταγράψει τον "μυστηριώδη άνδρα" εν δράσει και όπως φαίνεται, φορούσε περούκα και είχε ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως ο ύποπτος άνδρας, φεύγοντας από τη Στοά φώναξε συνθήματα κατά της Μασονίας.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη