Το Αντικειμενικότητα στη μάχη των Ευρωεκλογών




Το Αντικειμενικότητα, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι το βράδυ των ευρωεκλογών του 2024, δεσμεύεται να καλύψει με αντικειμενικότητα και ακρίβεια όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με τον εκλογικό αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρέχουμε στο αναγνωστικό κοινό ενημέρωση για την προεκλογική εκστρατεία, τους εκλογικούς καταλόγους, τους υποψηφίους των κομμάτων, το άνοιγμα της κάλπης και τα εκλογικά αποτελέσματα.

Το βράδυ των εκλογών, οι αναγνώστες μας θα έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη ενημέρωση, με αναλύσεις, τα πρώτα exit polls, καθώς και τα τελικά αποτελέσματα. Στηριζόμενοι στη δέσμευσή μας για αντικειμενική και ουδέτερη ενημέρωση, θα παρέχουμε στο κοινό μας τη δυνατότητα να ενημερώνεται πρώτο για όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν 'οσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης