Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη Ερτογάν- Η υπόκλιση Γεραπετρίτη που σχολιάστηκε και ο Πίνατ που έκλεψε την πάρασταση




Πλούσιο είναι το παρασκήνιο από την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν στην Ελλάδα. Από την σημερινή επίσκεψη ξεχωρίζουν η υπόκλιση του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη που σχολιάστηκε έντονα ενώ, την παράσταση έκλεψε για ακόμα μια φορά ο Πρωθυπουργικός σκύλος Πίνατ ο οποίος έσπευσε να βγει και αυτός φωτογραφία με τους δύο ηγέτες.

Τι απαντά ο Γιώργος Γεραπετρίτης για την υπόκλιση


Δεν ήταν υπόκλιση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά κίνηση ευγενείας προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν συνεργάτες του Γιώργου Γεραπετρίτη για την εικόνα του υπουργού Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την υποδοχή του Τούρκου προέδρου.



Η εικόνα του Γιώργου Γεραπετρίτη να σκύβει το κεφάλι κατά την είσοδο του Τούρκου προέδρου στο Προεδρικό Μέγαρο, σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, συνεργάτες του υπουργού έσπευσαν να δώσουν διευκρινίσεις.

Πάντως, στο βίντεο με τη συγκεκριμένη στιγμή ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει βγει από την «υπόκλιση» πριν καν να περάσει το κατώφλι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Το πρόβλημα στο μικρόφωνο που έκανε δύσκολη τη ζωή των δημοσιογράφων


Από ένα μικρό απρόοπτο σημαδεύτηκε η συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο. Αιτία ήταν το μικρόφωνο του μεταφραστή του Τούρκου προέδρου καθώς δεν είχε καθόλου καλό ήχο.


Αποτέλεσμα ήταν να δυσκολέψει πολύ τη ζωή τόσο των δημοσιογράφων όσο και των τηλεθεατών, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ειπώθηκε από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τελικά κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου, το πρόβλημα επιλύθηκε και ο ήχος έγινε πιο καθαρός, ωστόσο το κακό είχε γίνει.

«Παρών» και ο... Πίνατ



Κατά την άφιξη του Τούρκου προέδρου ο Peanut βρισκόταν στην είσοδο του Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να κατεβαίνει προκειμένου να τον υποδεχθεί. Μάλιστα, στο βίντεο με την άφιξη του Ερντογάν ο Peanut φαίνεται να δέχεται μερικά χάδια και να λαμβάνει λιχουδιές προκειμένου να μείνει ήρεμος.


Tην ώρα που Μητσοτάκης και Ερντογάν ανέβαιναν τα σκαλιά, ο πρωθυπουργικός σκύλος έκανε αισθητή την παρουσία του, με τον Τούρκο πρόεδρο πάντως να δείχνει ατάραχος και τον Έλληνα πρωθυπουργό να του εξηγεί σε μια σύντομη στιχομυθία πως πρόκειται για τον πρωθυπουργικό σκύλο.













Σχόλια

Διαβάστε ακόμη