4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε Live την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη


 Παρακολουθείστε Live την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη από το βήμα του 4ου συνεδρίου του κόμματος.

Δείτε Live:







«Είμαστε στο Taekwondo και ετοιμαζόμαστε για το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνιζε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Σήμερα Πέμπτη 22/2 αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική Αντεπίθεση. Η ομιλία μου είναι ανοιχτή όχι μόνο στους συνέδρους μας αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Σας περιμένω στις 18:00» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είμαστε το μόνο κόμμα που κάνει πραγματική αντιπολίτευση. Και γι΄αυτό θα αρχίσουμε όλη μαζί τη μεγάλη πορεία για την προοδευτική αντεπίθεση. Την προοδευτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο κόσμος τώρα!» υπογράμμιζε στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Η ομιλία μου είναι ανοιχτή στο κοινό. Δεν είναι μόνο για συνέδρους. Ελάτε, σας προσκαλώ. Όλος ο κόσμος μια γροθιά για να μπορέσει να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Σας περιμένω!» κατέληγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Φωτογραφίες από το συνέδριο:








Σχόλια

Διαβάστε ακόμη