Κιβωτός του Κόσμου: Σε απολογία ξανά ο πατέρας Αντώνιος - Επιστρέφει στην ανακρίτρια η δικογραφία


Στην ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο επιστρέφει η δικογραφία καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας έκρινε ότι δεν έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες πράξεις για την περάτωση της έρευνας.

Ειδικότερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν δύο ακόμη ενέργειες.

Αρχικά θα πρέπει να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο πατέρας Αντώνιος για κατηγορία που αφορά στο αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος του 19χρονου καταγγέλλοντα.

Δεύτερον οι δικαστικοί λειτουργοί ζητούν να κληθούν και να καταθέσουν ως μάρτυρες δύο φίλοι του 19χρονου καταγγέλλοντα, τους οποίους έχει επικαλεστεί ο τελευταίος ως τα άτομα στα οποία είχε εκμυστηρευθεί όσα είχε βιώσει εξαιτίας του κατηγορούμενου πατέρα Αντώνιου.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα κανένας από τους δύο φίλους τους 19χρονου δεν έχει βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να καταθέσει σχετικά με όσα καταγγέλλει ο 19χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη και για τις δύο καταγγελίες σε βάρος του, αντιμετωπίζοντας τα κακουργήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη