Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις» - Εγκαταστάθηκαν τα κλιματιστικά που δώρισε


Μετά από 4 μήνες από τη δωρέα που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Καλλιθέα, τα κλιματιστικά εγκαταστάθηκαν.

«Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και παραθέτει την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η δευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των κλιματιστικών, τα οποία ευγενικά μας χορηγήσατε. Πλέον θα μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια , διευκολύνοντας τη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Θερμές ευχαριστίες» αναφέρει η Νίκη Χατζηχαλεπλή.


Υπενθυμίζεται όστις 2 Φεβρουαρίου ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη και διαπίστωσε ότι τα 8 κλιματιστικά, τέσσερις μήνες μετά παραμένουν στις κούτες και δεν έχουν εγκατασταθεί.

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε την ανάλγητη κυβέρνηση να τα εγκαταστήσει άμεσα.

«Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε “πόντους”. Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας» ανέφερε με δηκτικό τρόπο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε λέγοντας «Μόνο τοποθετήστε τα air condition τώρα. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη