Αγρότες: Ο Αυγενάκης αρνήθηκε την συνάντηση – Εισέβαλαν στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης


Αγρότες επιχείρησαν να εισβάλουν μαζικά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, σε μια προσπάθειά τους να συναντηθούν με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε ακυρώσει προγραμματισμένη συνάντηση μαζί τους.

Όταν οι αγρότες έμαθαν πως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ματαίωσε την συνάντησή τους που είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα, μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατάξει έξω από το ξενοδοχείο που θα γινόταν η συνάντηση και έφτασαν στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες για το περιστατικό, όταν οι έφτασαν στο αεροδρόμιο επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα αναχωρήσεων για να συναντήσουν τον υφυπουργό και τον υπουργό.

Στο σημείο τους περίμεναν διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να τους επιτρέπουν την είσοδο.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες είναι εξοργισμένοι. Θεωρούν πως η ακύρωση της συνάντησης εκ μέρους του κ. Αυγενάκη είναι προσβλητική, την στιγμή που εκείνοι περίμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ, οι αγρότες σχεδιάζουν να σκληρύνουν την στάση τους μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό προχωρώντας νωρίτερα σε αποκλεισμούς του τελωνείου, ενώ πρόκειται να πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη