ΚΤΕΛ Κηφισού: «Έτρεχε ο κόσμος πανικόβλητος. Φώναζαν βοήθεια» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας


Πανικός επικράτησε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8), με αυτόπτη μάρτυρα να περιγράφει το επεισόδιο με πυροβολισμούς, σημειώνοντας ότι έγινε καβγάς μέσα στον σταθμό.

«Έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Γύρισα πίσω να δω τι γίνεται, έτρεχε ο κόσμος πανικόβλητος και πολλοί φώναζαν «βοήθεια, βοήθεια πυροβολούν» είπε μιλώντας στο Mega οδηγός λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – ΚΤΕΛ Κηφισού, ο οποίος κια ειδοποίησε τις αρχές για το συμβάν.

«Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και ενημέρωσα για πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Μέσα σε 5-10 λεπτά έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΑ, απέκλεισαν τον χώρο και βρήκαν δύο κάλυκες. Υπήρχε ένας άνθρωπος τραυματισμένος. Ο καβγάς έγινε μέσα στον σταθμό, έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τρία άτομα συνεπλάκησαν με έναν άνδρα και αφού τον ξυλοκόπησαν, τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας στον αέρα. Ο άντρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες, με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη