HΠΑ: Ο Τραμπ προτείνει τρεις τηλεμαχίες με την Κάμαλα Χάρις τον Σεπτέμβριο


Ο Ντόναλντ Τραμπ προτείνει τη διεξαγωνή τριών τηλεμαχιών με την Κάμαλα Χάρις εν όψει και των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ  και αναμένει την απάντηση της πολιτικού αντιπάλου του.

«Ελπίζω να συμφωνήσει και η άλλη πλευρά», δήλωσε ο Τραμπ για τα debate.

Διευκρινιστική δήλωση για τις ημερομηνίες που πρότεινε ο Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές τηλεμαχίες με την Κάμαλα Χάρις έκανε ένας σύμβουλος του προεκλογικού επιτελείου του, ενώ συνεχίζεται η συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, ο Τραμπ συμφώνησε να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στις 4 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC και στις 25 Σεπτεμβρίου στο NBC.

Πέρα από τις ημερομηνίες για τις τηλεμαχίες ο Τραμπ επιτέθηκε στην αντίπαλό του, λέγοντας ότι είναι «πολύ χαρούμενος» που θα αναμετρηθεί μαζί με την Χάρις αντί του Τζο Μπάιντεν.

Την αποκάλεσε μάλιστα «Πρώτη Λούζερ» επειδή εγκατέλειψε νωρίς την πρώτη της προεδρική εκστρατεία, το 2019, πριν ακόμη γίνουν οι προκριματικές εκλογές στις αρχές του 2020.

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της χώρας θα πρέπει να έχει λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνει η αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed).

«Θεωρώ πως ο πρόεδρος θα πρέπει τουλάχιστον να έχει λόγο» στις αποφάσεις της Fed, είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στην κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας.

«Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, έβγαλα πολλά χρήματα, ήμουν πολύ επιτυχημένος και θεωρώ πως έχω καλύτερο ένστικτο από ό,τι – σε πολλές περιπτώσεις – (έδειξαν) αξιωματούχοι της Fed ή ο επικεφαλής της», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη