Στα παρασκήνια: Ανακουφισμένα πολλά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση Δραγάσακη* Ποιος δεν αφήνει τον Μπάιντεν να παραιτήθει από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ;* Αν στις ΗΠΑ εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ οι Τούρκοι θα κάνουν πάρτι στο Αιγαίο

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε πολιτικά γραφεία, κοινοβούλιο, κυβερνητικά γραφεία, διπλωματικές αποστολές και εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας για να μην μένεις στο σκοτάδι!

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι αγαπητοί αναγνώστες και καλή Κυριακή! 

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που την προηγούμενη Κυριακή δεν μάθατε νέα μου για όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Αυτό έγινε για δύο λόγους, πρώτον επειδή έλειπα διακοπές όποτε μου ήταν δύσκολο να γράψω και δεύτερον και κυριότερον επειδή και αρκετοί από τους ανθρώπους που μιλάω και μαθαίνω πράγματα έλειπαν επίσης σε διακοπές όποτε μου ήταν δύσκολο να συλλέξω ένα καλό παρασκήνιο. Τώρα ωστόσο, είμαστε εδώ οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε μιας και έχω αρκετά πράγματα να σας μεταφέρω!

Ανακουφισμένα πολλά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση Δραγασάκη

Το πρώτο λοιπόν νέο μας αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκρίμενα, διάφορα στελέχη και μέλη του κόμματος με τα οποία μίλησα αυτές τις μέρες μου είπαν ότι καλύτερα που έφυγε από το κόμμα καθώς, ειδικά το τελευταίο διάστημα ο κύριος Δραγασάκης ήταν ένα ανενεργό μέλος χωρίς καμία συνεισφορά στα όργανα του κόμματος. 

Μάλιστα ένας από τους ανθρώπους που μιλάω μου ανέφερε ότι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ο κύριος Δραγασάκης μπήκε μόνο και μόνο επειδή είχε διατελέσει Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στην κυβέρνηση του Ξενοφών Ζολώτα και ήταν ίσως και ο μόνος από το επιτελείο Τσίπρα που είχε και μια γνώση σε ότι αφορά την διακυβέρνηση της χώρας. Παρόλα αυτά στο κόμμα υπάρχουν και φώνες που λένε ότι είναι τεράστιο πλήγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση του ωστόσο, όταν κάποιος δεν είναι πλέον πολιτικά ενεργός συν ότι δεν δέχεται τις νέες τάσεις που φαίρνει στην πολιτική η ηγεσία Κασσελάκη κατ' εμέ καλύτερα να αποχωρεί.

Ποιος δεν αφήνει τον Μπάιντεν να παραιτήθει από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ; 

Η επόμενη είδηση μας έρχεται από τις ΗΠΑ και αφορά τον νυν πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο οποίος όπως θα έχει πάρει το αυτί σας αν παρακολουθείται γενικά την επικαιρότητα, κάτι λόγω της προχωρημένης του ηλικίας (81 χρονων άνθρωπο δεν τον λες και παλικάρι) κάτι εξαιτίας των γκαφών που έχει κάνει δέχεται έντονες πιέσεις να παραιτήθει από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ. 

Αυτό ωστόσο που ξέρω εγώ και μου το είπε κάποιος που δεν με έχει απογοητεύσει με τις πληροφορίες που μου δίνει είναι ότι, τον μπαρμπά Τζο δεν τον αφήνει να παραιτήθει η γυναίκα του η Τζιλ που όπως όλα δείχνουν αυτή κινεί τα νήματα. Αλλώστε είναι γνώστο ότι πίσω από εναν πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα...
Αν στις ΗΠΑ εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ οι Τούρκοι θα κάνουν πάρτι στο Αιγαίο
Το τελευταίο μας νέο αφορά και πάλι την Αμερική ωστόσο συνδέεται άμεσα και με τα Ελληνοτουρκικά. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν και είδικα μετά την αποπείρα δολοφονίας εναντίων του επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν. 

Όπως μου μετέφεραν λοιπόν, αν βγει ο Τραμπ αυτό το ''θετικό κλίμα'' που υπάρχει με την γείτονα θα σταματήσει και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε σε εποχές έντασης και κλιμάκωσης στο Αιγαίο με τους Τούρκους να ξεσαλώνουν. 

Ήδη ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερτογάν έκανε φιέστα για τα 50 χρόνια από την απαράδεχτη εισβολή του ''Αττίλα'' στην Κύπρο ενώ, σιγά σίγα ξαναρχίζουν και οι προκλήσεις στο Αιγαίο και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από αυτά που έπονται...

Πάντως, όπως μου έχουν αναφέρει κάποιες από τις πηγές μου χαρακτηριστικά «σε περίπτωση επανεκλογής του Τραμπ οι άντρες θα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα πλημένοι μπανιαρισμένοι και ξυρισμένοι στην εντέλεια ενώ, καλού κακού θα πρέπει να έχουμε και εναν σάκο πίσω από την πόρτα με ξηρά τροφή και άλλα απαραίτητα...»
  


  

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη