ΤΟ NBA 2K25 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ – Ο JAYSON TATUM, ΘΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ!



H 2K Sports, ανακοίνωσε και επίσημα το NBA 2K25, δίνοντας την υπόσχεση πως θα είναι η ”πιο αληθινή εμπειρία μπάσκετ του franchise μέχρι σήμερα”.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, PC, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Χbox One και Nintendo Switch σε διάφορες εκδόσεις.

Αρχικά έχουμε την ”Standard”, την οποία θα κοσμεί ο Jayson Tatum, ο αστέρας των Boston Celtics, ο οποίος μάλιστα θα, υπάρχει και στην ”NBA 2K25 All-Star Edition”, παρέα με την back-tο-back WNBA πρωταθλήτρια, δύο φορές WBNA MVP και έξι φορές, WNBA All-Star Las Vegas Aces Forward, A’ja Wilson.





Η Wilson, θα κοσμεί επίσης και μία special WBNA έκδοση (WBNA Edition), η οποία θα διατεθεί μόνο στην γνωστή αλυσίδα καταστημάτων GameStop. Τέλος, θα υπάρξει και η ”Hall of Fame” έκδοση, την οποία θα κοσμεί ο θρύλος, Vince Carter!




Κάτι το οποίο ενδεχομένως να ενδιαφέρει αρκετούς PC Gamers, είναι πως επιτέλους η PC έκδοση, θα λάβει την φροντίδα που έπρεπε εξ’αρχής! Δηλαδή, όλα τα χαρακτηριστικά των next-gen εκδόσεων, όπως το ”The City” και ακόμη περισσότερα, τα οποία έλειπαν από την PC έκδοση.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη