Ακομη μια καθυστερηση κυκλοφοριας για το S.T.A.L.K.E.R. 2


Η GSC Game World, με ένα άκρως σαρκαστικό -νέο- trailer, μας ανακοίνωσε την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος, να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου, όμως το Ουκρανικό studio, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες.

Με ένα νέο μικρό trailer, το οποίο ονομάζει ”Really, Again?”, με έντονο σαρκαστικό ύφος, προέβη στην εξής ανακοίνωση:

Προς όλους του παίκτες μας,

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl θα κυκλοφορήσει τώρα στις 20 Νοεμβρίου 2024, από την προκαθορισμένη ημερομηνία της 5ης Σεπτεμβρίου 2024. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχετε κουραστεί να περιμένετε και εκτιμούμε πραγματικά την υπομονή σας. Αυτοί οι δύο επιπλέον μήνες θα μας δώσουν την ευκαιρία να διορθώσουμε περισσότερες “απροσδόκητες ανωμαλίες” (ή απλά “bugs”, όπως τις αποκαλείτε εσείς).

Το S.T.A.L.K.E.R. 2, διαμορφώνεται έτσι, ώστε να αποτελέσει όλα όσα οραματιστήκαμε, με την κυκλοφορία να βρίσκεται σχεδόν εδώ, και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας. Για να σας δώσουμε μια γεύση από το τι έρχεται, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive βίντεο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα social κανάλια του Xbox στις 12 Αυγούστου. Αυτή η λεπτομερής ενημέρωση θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις, πολλά νέα πλάνα και μια πλήρη περιγραφή βίντεο μιας από τις αποστολές παιχνιδιού. Ανυπομονούμε να το δείτε και να κατανοήσετε πλήρως πώς φαίνεται και πώς παίζει το παιχνίδι.

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξη και κατανόησή σας — σημαίνει τον κόσμο για εμάς. Είμαστε εξίσου πρόθυμοι με εσάς να κυκλοφορήσουμε επιτέλους το παιχνίδι και να το ζήσετε μόνοι σας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
GSC GAME WORLD

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περισσότερος χρόνος τόσο καλύτερο για το παιχνίδι καθώς, το παιχνίδι αλλά ειδικά οι άνθρωποι πίσω από αυτό, δεν έχουν τραβήξει και λίγα, μιας και ο τίτλος αναπτύσσεται παράλληλα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα επίτευγμα άξιο συγχαρητηρίων και αναδεικνύει την αγάπη και το πάθος των δημιουργών για το έργο τους.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, αναμένεται πλέον στις 20 Νοεμβρίου, για PC, Xbox Series X|S και Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη