Εκτέλεση στο Ψυχικό: Προσήχθη άτομο για τη δολοφονία του τοπογράφου - Πληροφορίες πως είναι ο βασικός ύποπτος


Εξελίξεις υπάρχουν, τις τελευταίες ώρες, στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, κι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο που έχει προσαχθεί από τις Αρχές είναι ο βασικός ύποπτος. Πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος είχε μπει στο κάδρο των Αρχών εδώ και αρκετές ημέρες και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε πολύκροτη υπόθεση απαγωγής, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τα ελληνικά Μέσα.

Το εν λόγω άτομο εξετάζεται αν έχει σχέση με την δολοφονία του 54χρονου και, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές έτσι ώστε, εφόσον βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για ενδεχομένη ανάμειξη του στην υπόθεση, να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όσον αφορά στο κινητό του θύματος, σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει, έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα που του είχαν στείλει το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται εάν αυτά τα απειλητικά μηνύματα έχουν σχέση με την υπόθεση δολοφονίας.

Ο 54χρονος ήταν έντονα δραστηριοποιημένος στην Μύκονο, έκανε τοπογραφικά σχέδια για πολύ μεγάλα έργα στην περιοχή και οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας να δραστηριοποιείτο στο κοσμικό κυκλαδονήσι.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη