Στα παρασκήνια: Το χουνέρι Μητσοτάκη στον Γεωργιάδη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο πολεμικό μουσείο* Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αυγενάκης σηκώνει χέρι να χτυπήσει κάποιον* Στον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην άκρη οι όποιες διαφορές ένεκεν της φαγομάρας που επικρατεί στην Νέα Δημοκρατία* Προμηνύεται θερμό καλοκαίρι σε ότι αφορά τα Ελληνοτουρκικά


Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε πολιτικά γραφεία, κοινοβούλιο, κυβερνητικά γραφεία, διπλωματικές αποστολές και εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας για να μην μένεις στο σκοτάδι!


Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι αγαπητοί αναγνώστες και καλή κυριάκη!

Το χουνέρι Μητσοτάκη στον Γεωργιάδη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο πολεμικό μουσείο

Ξινή του βγήκε όπως μαθαίνω, του Άδωνι Γεωργιάδη η απόφασή του να παρακολουθήσει στο Πολεμικό Μουσείο τις ομιλίες των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά που εξαπέλυσαν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του.

Ο υπουργός Υγείας που εμφανίζεται σε φωτογραφίες περιχαρής να παρακολουθεί τις ομιλίες, αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας από το Πολεμικό Μουσείο μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Λαϊκό νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Την πληροφορία ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έφυγε τρέχοντας μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης του ΣΚΑΪ. Τώρα το εάν πρόλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λαϊκό δεν είναι απολύτως βέβαιο καθώς οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν εντοπίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αυγενάκης σηκώνει χέρι να χτυπήσει κάποιον
Μαθαίνω επίσης ότι ο πολλά βαρής Λευτέρης Αυγενάκης που σήκωσε το χέρι του και χτύπησε τον εργαζόμενο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος επειδή... έχασε το αεροπλάνο του δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. 

Έχει ξαναγίνει περιστατικό, με τον πρώην υπουργό να σηκώνει χέρι αυτή την φορά σε γυναίκα επείδη όπως μαθαίνω... διαφώνισε μαζί του. Ηταν λίγες μέρες πριν τον ανασχηματισμό και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχε προγραμματιστεί σύσκεψη για τις Διεπαγγελματικές οργανώσεις. Παρών ήταν ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης και διάφοροι εκπρόσωποι φορέων κτλ.

Κάποια στιγμή η συζήτηση στράφηκε στη θέσπιση οργάνου, το οποίο όμως δεν προβλεπόταν θεσμικά. Η εκπρόσωπος φορέα εξέφρασε τη διαφωνία της στον υπουργό, μέσα σε κόσμιο τρόπο,κάποιοι εκ των παρισταμένων.

Η διαφωνία δεν άρεσε στον υπουργό. Η σύσκεψη τελείωσε και οι παριστάμενοι ξεκίνησαν για να αποχωρήσουν. Καθώς έφευγαν η γυναίκα είπε στον υπουργό ότι στην ουσία δεν υπήρχε λόγος για ένταση διότι απλώς μετέφερε μια διαφωνία της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αυγενάκης φανερά ενοχλημένος της απευθύνθηκε με εντελώς άκομψο και αγενές ύφος λέγοντας της πως θα πρέπει να μάθει ποιο είναι το «μπόι» της. Η γυναίκα ανταπάντησε λέγοντας ότι είναι εκπρόσωπος φορέα και τότε ο Αυγενάκης με ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» της είπε να μην ξαναπατήσει στο υπουργείο, ότι δεν τη θέλει και ότι το υπουργείο είναι… δικό του.

Το περιστατικό έληξε εκεί. Η γυναίκα έφυγε κακήν κακώς φανερά ενοχλημένη. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο Αυγενάκης είχε αποχωρήσει από το υπουργείο καθώς με απόφαση Μητσοτάκη έπαψε να είναι υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, το περιστατικό συζητήθηκε εκ νέου, σε μεταγενέστερη σύσκεψη των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων. Μάλιστα κάποιοι εκ των παρισταμένων αναρωτιόνταν, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να την υπερασπιστεί απέναντι στον αγενή υπουργό αλλά απάντηση δεν δόθηκε.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην άκρη οι όποιες διαφορές ένεκεν της φαγομάρας που επικρατεί στην Νέα Δημοκρατία
Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, να ξέρεται ότι οι όποιες διαφωνίες μεταξύ του προέδρου Κασσελάκη και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης των 87, μπήκαν στην άκρη μιας και βλέπουν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν περνά και την καλύτερη της φάση μετά τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά στην εκδήλωση στο πολεμικό μουσείο. Μάλιστα, όπως μου μεταφέρουν το κλίμα στην χθεσινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα καλό και κατά την διάρκεια τόσο της πρωτολογίας όσο και της δευτερολογίας του Στέφανου Κασσελάκη πολλοί ήταν αυτοί που τον χειροκρότησαν ένθερμα καθώς,  στις ομιλίες του ήταν ιδιαίτερα ενωτικός. Πάντως, να ξέρεται ότι όπως φάνηκε από την χθεσινή συνεδρίαση όποιος ήταν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ έφυγε τώρα σειρά έχει η Νέα Δημοκρατία όλα όμως στην ώρα τους...

Προμηνύεται θερμό καλοκαίρι σε ότι αφορά τα Ελληνοτουρκικά
Μου λένε ότι πέρα από τους καύσωνες που θα έχουμε φέτος το καλοκαίρι σε ότι αφορά τον καιρό θα έχουμε και καύσωνα στο Αίγαιο σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά... Προς το παρών φίλες και φίλοι δεν μπορώ να μοιραστώ περισσότερα ωστόσο εν καιρώ, θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. 

 



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη