Άδωνις Γεωργιάδης: Οι αστείες δικαιολογίες για τα «χειρόγραφα» του Ιησού - «Θέλουν να με πλήξουν προσωπικά»


Με μία μέρα καθυστέρηση απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη ο τηλεπωλητής των «χειρόγραφων» του Ιησού Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέφυγε σε αστείες δικαιολογίες΄για το παρελθόν του.

Ο υπουργός Υγείας, εμφανώς ενοχλημένος και από το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, αναφέρει ότι είχε δείξει το βιβλίο του σε μία εκπομπή του πριν από 14 χρόνια και σημειώνει ότι το πουλούσε χωρίς να συμφωνεί μαζί του. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που είχε επιστρατεύσει όταν πωλούσε το κατάπτυστο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

«Δηλαδή κάθε βιβλιοπωλείο που πουλάει ένα βιβλίο άλλου εκδοτικού οίκου, υιοθετεί και το περιεχόμενο του; Δηλαδή όσοι βιβλιοπώλες έχουν πουλήσει το βιβλίο του κ. Βελόπουλου το υιοθετούν; Η κατηγορία προς τον κ. Βελόπουλο δεν είναι ότι πουλούσε στο βιβλιοπωλείο του εν μέσω χιλιάδων άλλων τίτλων το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ότι το εξέδωσε ο ίδιος …εγώ στην εκπομπή μου έχω πουλήσει και το Κεφάλαιο του Μάρξ (εκδόσεις Κάκτος τότε), αλλά και τα Άπαντα του Λένιν (σε παλαιά συλλεκτική έκδοση), δηλαδή είχα υιοθετήσει τις κομμουνιστικές ιδέες επειδή τα είχα πουλήσει στην εκπομπή μου; Βιβλιοπωλείο είχαμε συγγραφείς καλούσαμε, τα βιβλία τους δείχναμε.

Τέλος ιστορίας» ισχυρίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και την ίδια στιγμή σημειώνει ότι ο βιβλίο του Αγγέλου Σακκέτου δεν περιείχε καμία «επιστολή» του Ιησού. Αυτό που δεν λέει βέβαια είναι ότι επί 17 λεπτά διαφήμιζε το βιβλίο με τα «χειρόγραφα» του Ιησού, κάνοντας λόγο για «συγκλονιστικές αποδείξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη "μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης" το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη