Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης:Δείτε Live τον δεύτερο ημιτελίκο


Η αναμονή τελείωσε για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, στο ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την ομάδα που κατέκτησε με άνεση την 1η θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν και την μοναδική που προκρίθηκε με "σκούπα" στο Final Four, ξέροντας ότι έχουν δύσκολο έργο.


Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα παραταχθεί πλήρης στον αγώνα. Η Ρεάλ από την πλευρά της δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τραυματία Γκάμπριελ Ντεκ.

Σημειώνεται ότι, Ο δεύτερος ημιτελικός του Final Four θα έχει μία μικρή καθυστέρηση. Συγκεκριμένα αντί για τις 22:00 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, θα διεξαχθεί στις 22:15.

Ο λόγος είναι το... ντόμινο μετά την καθυστέρηση της έναρξης του ημιτελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε αποτέλεσμα της επίθεσης 
των Τούρκων οπαδών στους Έλληνες, έξω από την Uber Arena ήταν να οδηγήσει τους διοργανωτές σε προσωρινό lockdown του γηπέδου.


Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με σχεδόν μισάωρη καθυστέρηση, ώστε να προλάβουν να μπουν όλοι οι φίλοι που είχαν μείνει στις ουρές εκτός του γηπέδου. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα περιμένουν ένα έξτρα τέταρτο για να δουν την ομάδα τους απέναντι στους Μαδριλένους.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη