Στέφανος Κασσελάκης: Η περιοδεία στον Πειραιά και το συγκλονιστικό τραγούδι για τις γυναικοκτονίες


Στον Πειραιά βρέθηκε εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, με πλήθος κόσμου να υποδέχεται θερμά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ιδιαίτερη ήταν στιγμή, όταν καλλιτέχνιδα στον Πειραιά ερμήνευσε το τραγούδι σύμβολο κατά των γυναικοκτονιών, «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» (Cancion Sin Miedo) που συνέθεσε η Μεξικανή Vivir Quintana. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο κόσμος καταχειροκρότησαν τους μουσικούς.



«Ένα τραγούδι για όσες δεν είναι μαζί μας στο μέτρημα. Ένα τραγούδι για όσες παλεύουν για μια άλλη κοινωνία. Ένα τραγούδι για την κοινωνία που θέλουμε να αλλάξουμε. Σας υπόσχομαι θα τα καταφέρουμε» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media.

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Σωτήρος Διός, με τον ίδιο να περιοδεύει στους εμπορικούς δρόμους, ακούγοντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους που συγκεντρώθηκαν για να τον χαιρετήσουν.














Σχόλια

Διαβάστε ακόμη