Το God Of War Ragnarok θα είναι το επόμενο PC port της Sony


Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον ”billbil-kun”, μιας και είναι ένας από τους πιο γνωστούς και έγκριτους insiders της βιομηχανίας.

Ο κύριος, χτύπησε ξανά, και αυτή την φορά μας μεταφέρει στο στρατόπεδο της Sony αναφέροντας μας, ποιο θα είναι το επόμενο PC Port του PlayStation. Όπως αναφέρει, το επόμενο PC port, θα είναι το God of War: Ragnarök, το οποίο μάλιστα η Sony θα ανακοινώσει σύντομα.

”Το God of War Ragnarok είναι ένας από τους επόμενους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation που θα μεταφερθούν σε υπολογιστή. Η ημερομηνία ανακοίνωσης έρχεται σύντομα”αναφέρει.


Αρκετοί αναφέρουν πως η Sony ενδεχομένως να ανακοινώσει την έλευση του Ragnarök για PC, στα πλαίσια διεξαγωγής του PlayStation Showcase, το οποίο ακούγεται έντονα πως θα διεξαχθεί εντός του μήνα.

Μην ξεχνάμε, πως στις 16 Μαΐου, κυκλοφορεί και το Ghost of Tsushima Director’s Cut σε PC, το οποίο θα έρθει να διευρύνει ακόμη περισσότερο την συλλογή των PlayStation PC ports, και θα αποτελέσει επίσης την αρχή της προσθήκης των Trophies του PlayStation σε PC.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη