Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Αδιανόητη επίθεση στην ανήλικη από πρώην υπάλληλο του Μίχου



Στόχος πρωτοφανούς επίθεσης βρέθηκε η 12χρονη από τον Κολωνό καθώς κατηγορούμενος στη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κινήθηκε εναντίον της με ύβρεις και απειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένειά της και να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα σχολεία. 

Την Κυριακή το μεσημέρι, στις 8 Σεπτεμβρίου και ενώ περπατούσε στη γειτονιά του Κολωνού με τον 20χρονο αδερφό της για να αγοράσει σχολικά είδη, ένας από τους κατηγορούμενους που αθωώθηκαν και πρώην υπάλληλος στο κατάστημα του Ηλία Μίχου που διαμένει στην ίδια περιοχή, τους εντόπισε και ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς την ανήλικη.

Συγκεκριμένα άρχισε να της επιτίθεται με χυδαίες ύβρεις ενώ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της μέχρι που ο αδερφός της αναγκάστηκε να μπει μπροστά για να την υπερασπιστεί και να τον απομακρύνει έπειτα από έντονη λογομαχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Τετάρτη 11/9 η μητέρα της ανήλικης έκανε την ανάλογη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, με τη διαδικασία να κινείται αυτεπάγγελτα λόγω της ανηλικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η μοναδική επίθεση που έχει δεχτεί η ανήλικη. Πέρυσι τον Οκτώβρη, όσο διέμενε με συγγενικό της πρόσωπο εκτός Αθηνών, είχε καταγγείλει ότι ένας άνδρας την πλησίασε στο λεωφορείο και κατά τη διαδρομή για το σχολείο την εκφόβισε για να μην καταθέσει στις Αρχές, με τις απειλές να συνεχίζονται σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. «Ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω» ήταν η απειλή είχε δεχτεί μεταξύ άλλων.

Η 12χρονη τότε περιέγραψε τόσο στο συγγενικό της πρόσωπο, όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, τα όσα έζησε. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ήδη κινηθεί ποινική διαδικασία, και αναμένεται το δικαστήριο.

Ο αστυνομικός που συνόδευε την ανήλικη δεν ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για την επίθεση

Για εξηγήσεις καλεί η ΕΛΑΣ τον αστυνομικό που συνόδευσε την 12χρονη καθώς δεν ενημέρωσε για την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε η ανήλικη στον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η ανήλικη είχε μαζί της αστυνομική συνοδεία, μετά τις προηγούμενες απειλές.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν έκανε κάποια αναφορά για το περιστατικό στους ανωτέρους, με την Ελληνική Αστυνομία να τον καλεί για εξηγήσεις, μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη