Ghost of Yōtei: Αυτή είναι η πολυποθητη συνεχεια του Ghost of Tsushima!


Στα πλαίσια του State of Play Σεπτεμβρίου, η Sony επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη για τους fans! Ο λόγος για την πολυπόθητη συνέχεια του αγαπημένου τίτλου της Sucker Punch, Ghost of Tsushima τ
ο Ghost of Yōtei θα μας δώσει μία ολοκαίνουργια ιστορία και μία νέα πρωταγωνίστρια.




Τα δρώμενα της ιστορίας, θα λαμβάνουν χώρα στο 1603 (300 χρόνια μετά τα γεγονότα του Ghost of Tsushima) στο όρος Yōtei, μία περιοχή της Ιαπωνίας που σήμερα είναι γνωστή ως ”Hokkaido”, στην οποία εμφανίζεται μία νέα Ghost η οποία ονομάζεται Atsu. Χιονισμένα μέρη, μεγαλεπήβολα βουνά, τεράστια λιβάδια με άνθη, όλα συνθέτουν μία οικεία γεύση όπως την γνωρίσαμε στο Ghost of Tsushima, αλλά παράλληλα τόσο διαφορετική.



”Θέλαμε επίσης να συνεχίσουμε να καινοτομούμε. Για να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο ​​αλλά οικείο, κοιτάξαμε πέρα ​​από την ιστορία του Jin Sakai και το νησί Tsushima και αντ’ αυτού εστιάσαμε στην ιδέα του Ghost. Στην Sucker Punch λατρεύουμε τις μοναδικές ιστορίες και θέλαμε να εξερευνήσουμε τι θα μπορούσε να σημαίνει να έχεις έναν νέο ήρωα να φοράει μάσκα Ghost και να αποκαλύπτει έναν νέο θρύλο. Αυτό μας οδήγησε στο Ghost of Yōtei: ένας νέος πρωταγωνιστής, μια νέα ιστορία να ξεδιπλωθεί και μια νέα περιοχή της Ιαπωνίας για εξερεύνηση”. ανέφερε η Sucker Punch.




Επίσης, μαθαίνουμε πως ο τίτλος χτίστηκε εξαρχής πάνω στο PlayStation 5, βοηθώντας τους developers να χτίσουν έναν πιο ζωντανό και αληθοφανή κόσμο.












Το παιχνίδι αναμένεται σε PlayStation 5, μέσα στο 2025. 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη