Assassin’s Creed Shadows: Χανει το 2024 και επισημα- Πότε θα κυκλοφορήσει


Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα, πως το Assassin’s Creed Shadows, θα λάβει μία καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ο τίτλος, αρχικά, ήταν προγραμματισμένος να έρθει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 αλλά όπως ανέφερε η Γαλλική εταιρία, χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω για το ”polish” του παιχνιδιού.

«Το Assassin’s Creed Shadows είναι ένα dream project για εμάς. Eπιτέλους, φέρνουμε τη σειρά στη φεουδαρχική Ιαπωνία με πολλά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν έχοντας την κοινότητα στον νου μας, όπως το parkour ή το ανανεωμένο stealth, που υποστηρίζεται από νέα τεχνολογία, και όλα αυτά σε έναν όμορφο και καθηλωτικό κόσμο.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσθήκη στο franchise, μια πλούσια εμπειρία που μπορούμε να ζήσουμε μέσα από τα μάτια δύο μοναδικών πρωταγωνιστών – αλλά συνειδητοποιούμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να γυαλίσουμε και να τελειοποιήσουμε την εμπειρία αυτή, βελτιώνοντας περαιτέρω κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Έτσι, πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 14 Φεβρουαρίου του 2025. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του Steam κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Επιπλέον, οι προ-παραγγελίες θα επιστραφούν και σε όλες τις μελλοντικές προ-παραγγελίες, θα δοθεί εντελώς δωρεάν το πρώτο expansion!


Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η απόφαση θα αποτελέσει μία απογοητευτική είδηση, ειδικά για όσους περίμεναν υπομονετικά ένα παιχνίδι Assassin’s Creed εμπνευσμένο από τη φεουδαρχική Ιαπωνία, αλλά πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτό είναι προς το συμφέρον του παιχνιδιού και τελικά της εμπειρίας σας ως παίκτες.

Να είστε σίγουροι ότι ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσετε μια αξέχαστη περιπέτεια με τη Naoe και τον Yasuke.

Μέχρι τότε, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.»

Αναφέρει σε αναλυτική της δήλωση η εταιρία.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, το Assassin’s Creed Shadows, αναμένεται στις 14 Ιανουαρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη