Γλυφάδα: Ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – «Περιμένετε την κηδεία της, έχει ήδη πεθάνει»



Ανατριχίλα και σοκ προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω ομαδικής συνομιλίας οι ανήλικοι που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

«Περιμένετε ήδη την κηδεία της, έχει ήδη πεθάνει»

Στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα ηχητικό μήνυμα που είχε στείλει η μία από τις δύο κοπέλες που επιτέθηκαν στη 14χρονη προς φίλους της.

Σ’ αυτό η ανήλικη κοπέλα ζητούσε από τους φίλους της να πουν «συλλυπητήρια» στην οικογένεια της 14χρονης γιατί «έχει ήδη πεθάνει», προαναγγέλοντας την αγριότητα της επίθεσης που θα εκδηλωνόταν εναντίον του κοριτσιού.

«Θα πάμε να τη δείρουμε, να πεθάνει. Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα γιατί θα είναι πολύ αργά. Περιμένετε την κηδεία της, έχει ήδη πεθάνει», ακούγεται να λέει στο ηχητικό η δράστρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 16χρονη -που στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται να είναι αυτή που καταφέρνει τα πιο βίαια χτυπήματα στην 14χρονη- δεν έχει εξηγήσει ακόμα στις Αρχές τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτή την επίθεση.

«Το ευχαριστήθηκα…»

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, κοπέλα που συμμετείχε στα γεγονότα έγραψε: «…δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Μάλιστα, δεν διστάζουν να κάνουν γνωστά τα στοιχεία της δράστριας, καλώντας κόσμο να βρεθεί στο σπίτι της για να «πάρουν εκδίκηση», όπως γράφουν.



Θυμίζεται πως για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο συνομήλικές της, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη.

Αγριος ξυλοδαρμός

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, περιέγραψε τα όσα είδε, καθώς ήταν εκείνος που την έσωσε και σταμάτησε τις ανήλικες μαθήτριες.

Ο αυτόπτης μάρτυρας έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται με την οικογένειά του, κοντά στο σημείο όπου η 14χρονη δέχτηκε την άγρια επίθεση στη Γλυφάδα. Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανέφερε πως αρχικά «εμφανίστηκε μία μεγάλη παρέα παιδιών, 30 με 40 άτομα, μισά κορίτσια, μισά αγόρια και δημιούργησαν ένα είδος αρένας, κάθισαν γύρω γύρω με τα χέρια σταυρωμένα και παρακολουθούσαν 5 κοριτσάκια στη μέση, να βρίζονται μεταξύ τους».

Ωστόσο στην αρχή δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε και στη συνέχεια άκουσε τη γυναίκα του να του φωνάζει «τρέξε θα τη σκοτώσουν». «Είπα στη σύζυγό μου να πάρει τα παιδιά και να φύγει και έτρεξα στο σημείο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, παλαιστής ήταν η κοπέλα; Ούτε ενήλικες δεν χτυπούν έτσι, τη χτυπούσε, της τραβούσε τα μαλλιά, τους πλησιάζω και τους λέω “τί κάνετε εδώ, δεν ντρέπεστε;”» σημείωσε.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη