Στέφανος Κασσελάκης: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ»


Mια ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη προς κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δική σας κι όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος» φέρεται να είπε κατά λέξη σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώσει τις προθέσεις του μέσω ανάρτησης ή μέσω μιας πολιτικής εκδήλωσης χωρίς να αποκλείεται βέβαια να πραγματοποιήσει και τα δύο.

Όπως είχε γράψει ο «Παντογνώστης» στα παρασκήνια του Σαββάτου δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου όποτε και κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από όταν ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέκτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω βίντεο το όποιο θα ξεκινά με την φράση «με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι».

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα οριστικοποιήσει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εσωκομματικές κάλπες, αλλά και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι πρόεδροι.


Σχόλια

Διαβάστε ακόμη