ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημα εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία ο Κασσελάκης – Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις


Πέμπτη ή Παρασκευή ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εσωκομματικές κάλπες.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώσει τις προθέσεις του μέσω ανάρτησης ή μέσω μιας πολιτικής εκδήλωσης χωρίς να αποκλείεται βέβαια να πραγματοποιήσει και τα δύο. 

Ακόμη, δεν αποκλείεται το ενδέχομενο η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 δηλαδή ακριβώς έναν χρόνο μετά την εκλογή του. Μάλιστα όπως σας είχε γράψει και ο «Παντογνώστης» στα παρασκήνια του Σαββάτου, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δεν αποκλείεται να γίνει με βίντεο όπως και πριν έναν χρόνο το όποιο να ξεκινά με την φράση «Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι».

Σημειώνεται ότι, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στον απόηχο της δημοσκόπησης της Alco για τον Alpha, όπου σύμφωνα με τα ευρήματα, προηγείται στην κούρσα, συγκεντρώνοντας το 31% μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη