Τέμπη: Όργη συγγενών κατά Μητσοτάκη- «Χίλια γιατί Με αυτή την λέξη θα κλείσουμε τα μάτια μας όλοι οι συγγενείς»- «Γιατί κάηκε το παιδί μου κύριε Μητσοτάκη;»


Την έντονη αντίδραση του Νίκου Πλακιά προκάλεσε η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση σχετικά με τα Τέμπη, στη συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας, που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του αλλά και την ανιψιά του οι οποίες βρίσκονταν μέσα στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική τα ξημερώματα της 28ης Φεβρουαρίου, τονίζει ότι του έμειναν πολλά ερωτηματικά. «Γιατί σας ενοχλεί η λέξη συγκάλυψη;» προκαλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει.

«Δεν έγινε συγκάλυψη φοβούμενος τις επερχόμενες εκλογές και το αποτέλεσμα αυτών να μην επηρεαστεί από τα Τέμπη; Δεν έγινε συγκάλυψη στον Καραμανλή και τον έχετε στο απυρόβλητο; Αυτόν και τους υπόλοιπους υπουργούς που ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι;» είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει.

Ο Νίκος Πλακιάς επιμένει να ρωτά γιατί δεν ζητά ο Κυρ. Μητσοτάκης άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων για να αποδειχθεί αν υπάρχει ή όχι συγκάλυψη. Ζητά δε να μάθει για άλλη μια φορά γιατί έγιναν όλα τόσο βιαστικά εκείνες τις ημέρες και χαθήκανε πολύτιμα πειστήρια του εγκλήματος.

«Γιατί; Γιατί; Γιατί; Μπορώ να γράψω χίλια γιατί; Με αυτήν την λέξη θα κλείσουμε τα μάτια μας όλοι οι συγγενείς» υπογραμμίζει ο Νίκος Πλακιάς.

Τέλος, κλείνοντας την ανάρτησή του ρωτά με νόημα ως υστερόγραφο γιατί η ΕΡΤ δεν έδειξε τίποτα από την ερώτηση και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα των Τεμπών στο απογευματινό δελτίο της.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Παρακολουθώντας την απάντηση του Πρωθυπουργού σχετικά με τα ΤΕΜΠΗ

Μου έμειναν πολλά ερωτηματικά .


Γιατί σας ενοχλεί η λέξη συγκάληψη ;

Δεν έγινε συγκάληψη φοβούμενος τις επερχόμενες εκλογές και το αποτέλεσμα αυτών να μην επηρεαστεί από τα ΤΕΜΠΗ ;

Οι ίδιοι σε διάφορες συνεντεύξεις σας δεν λέγατε :

Ότι αν γνωρίζατε το αποτέλεσμα των εκλογών και το 41% η διαχείρηση στο θέμα των ΤΕΜΠΩΝ θα ήτανε διαφορετική .

Δεν έγινε συγκάληψη στον Καραμανλή και τον έχετε στο απυρόβλητο ;

Αυτόν και τους υπόλοιπους υπουργούς που ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι ;

Και εφόσον δεν δέχεστε τον όρο αυτόν γιατί δεν ζητάτε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων για να δούμε εμείς και όλος ο κόσμος αν υπάρχει συγκάληψη η όχι ;

Γιατί έγιναν όλα τόσο βιαστικά εκείνες τις ημέρες και χαθήκανε πολύτιμα πειστήρια του εγκλήματος ;

Γιατί ; Γιατί ; Γιατί ;

Μπορώ να γράψω χίλια ΓΙΑΤΙ ;

Με αυτήν την λέξη θα κλείσουμε τα μάτια μας όλοι οι συγγενείς .

ΥΓ γιατί η ΕΡΤ δεν έδειξε τίποτα από την ερώτηση και την απάντηση σας στο θέμα των ΤΕΜΠΩΝ στο σημερινό απογευματινό δελτίο της ;»


Μαρία Καρυστιανού: «Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;»


Με μια αποκαλυπτική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Μαρία Καρυστιανού κατακεραύνωσε τις μέχρι τώρα επίσημες εκδοχές για την τραγωδία των Τεμπών, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία που, όπως ισχυρίζεται, καταρρίπτουν τις αρχικές εξηγήσεις, επικρίνοντας τις αδυναμίες της δικαστικής έρευνας, και υπενθυμίζοντας ότι η δικαιοσύνη για τις οικογένειες των θυμάτων δεν έχει αποδοθεί ακόμα.

Η Καρυστιανού αναφέρεται σε νέα επιστημονικά στοιχεία από ειδικό καθηγητή των ΗΠΑ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η έκρηξη προκλήθηκε από αρωματικούς υδρογονάνθρακες, και όχι από τα άκαυστα έλαια σιλικόνης των μηχανών, όπως αρχικά αναφέρθηκε. Αυτή η ανατροπή της αρχικής εκδοχής, σύμφωνα με την ανάρτησή της, δικαιώνει τη μελέτη του τεχνικού της συμβούλου, κ. Κοκοτσάκη, και της ομάδας του, που είχαν υποστεί άδικη επίθεση και αμφισβήτηση για την αξιοπιστία της έρευνάς τους.

Η κριτική της Καρυστιανού δεν περιορίζεται μόνο στα επιστημονικά δεδομένα, αλλά απλώνεται και στη δικαστική διαδικασία, την οποία χαρακτηρίζει ανεπαρκή. Κατηγορεί τον ανακριτή για παραλείψεις, όπως η μη λήψη και εξέταση βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία, που, όπως υποστηρίζει, θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως το ποιος φόρτωσε το επικίνδυνο φορτίο και ποιος ήταν ο τελικός παραλήπτης.
Οι αιχμές για το «μοντάζ» στα ηχητικά

Όσον αφορά την ύπαρξη «μονταρισμένων» ηχητικών αρχείων στη δικογραφία, η Καρυστιανού εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το τι προσπαθούν να κρύψουν οι υπεύθυνοι, αφήνοντας αιχμές για την ακεραιότητα της διαδικασίας. Οργισμένη, αναρωτιέται γιατί οι αρχές δεν φρόντισαν να συμπεριλάβουν τα πραγματικά ηχητικά στοιχεία και επέτρεψαν την εισαγωγή αλλοιωμένων δεδομένων.


Η ανάρτησή της καταλήγει με το προσωπικό της μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου ρωτά : «Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;»
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!
Μετά τη μέγιστη επιστημονική επιβεβαίωση από ειδικό καθηγητή των ΗΠΑ, η έκρηξη οφείλεται σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες.
ΟΧΙ! Τα άκαυστα έλαια σιλικόνης των μηχανών ΔΕΝ προκάλεσαν την έκρηξη!
Το παράνομο φορτίο που μετέφερε το εμπορικό, έκαψε 30 ανθρώπους….
Ο τεχνικός μας σύμβουλος , κ. Κοκοτσάκης και η ομάδα του, που δέχθηκαν άδικη επίθεση με σκοπό την αποδόμηση της μελέτης τους, δικαιώθηκαν ως προς τα αποτελέσματα της έρευνας τους.
Ο «υποδειγματικός» ανακριτής οφείλει τώρα να εισακούσει τα αιτήματα μας περί διερεύνησης της έκρηξης…
Αν βέβαια δεν είχε «ξεχάσει» να ζητήσει τα βίντεο της εμπορικής, θα είχαμε νωρίτερα τις απαντήσεις που ψάχνουμε…
Ποιος το φόρτωσε;
Ποιος θα παραλάμβανε;;
Το ίδιο θα είχε βοηθήσει αν είχε απαιτήσει να έχει τα πραγματικά ηχητικά στην δικογραφία και οχι να μας κοροϊδεύει με το στικάκι που του δώσανε….
Γιατί τέτοιο μοντάζ στα ηχητικά;;;
Τι φοβούνται ότι θα μαθευτεί;;
Τελικά, δυστυχώς, ΟΥΤΕ θεωρίες συνωμοσίας, ΟΥΤΕ μπαζο-αερολογίες, ΟΥΤΕ «ταχύτατη και αποτελεσματική δικαιοσύνη» βιώσαμε μέχρι στιγμής στο έγκλημα των Τεμπών…
ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…..
Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;»

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη