ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ASSASSIN’S CREED SHADOWS




Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα των fans, που αφορούν, το επερχόμενο Ιαπωνικό Assassin’s Creed Shadows, είναι πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης του παιχνιδιού. 

Ο Simon Lemay-Comtois, game director της Ubisoft Quebec, παραχώρησε συνέντευξη στο VGC, και έδωσε όμορφες λεπτομέρειες για τον τίτλο και δε για τον χάρτη του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά είπε, σχετικά με το μέγεθος:

Είναι περίπου ίδιος, με αυτόν του Origins, επομένως είναι μικρότερος από του Assassin’s Creed Valhalla. Υπάρχει αρκετή ποσότητα νερού γύρω από την Ιαπωνία, αλλά δεν είναι όπως την είδαμε στο Odyssey, που ήταν στην Ελλάδα. Έχουμε τις ακτές και τη λίμνη Biwa που είναι πολύ μεγάλη, αλλά το μέγεθος του χάρτη είναι περίπου όπως του Origins.

Έχουμε μικρά βουνά και κοιλάδες και αυτό που ανακαλύψαμε όταν επισκεφθήκαμε την Ιαπωνία είναι ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στις κοιλάδες. Υπάρχουν ναοί στις κορυφές των βουνών κλπ.

Επίσης, η δομή του χάρτη, όπως ανέφερε, έχει να κάνει και με την εξιστόρηση των γεγονότων που θέλει να καλύψει η Ubisoft. 

Βρισκόμαστε στον 16ο αιώνα, κατά τον οποίο η Ιαπωνία, με αιματηρό τρόπο, ακολουθεί τον δρόμο της ενοποίησης. 

Όπως ανέφερε ο Simon Lemay-Comtois, η ιστορία θα επικεντρώνεται στην κεντρική Ιαπωνία και όχι σε όλη ολόκληρη την χώρα.



To Assassin’s Creed Shadows, αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης