Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκτονεί



Μια κρίσιμη και ανησυχητική εξέλιξη υφαινεται στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου. Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάζεται εσωκομματική αντιπολίτευση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτή η κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά ως αυτοκαταστροφική. Το κόμμα, παρά τις δύο διασπάσεις και τους μήνες εσωστρέφειας, κατόρθωσε να επιτύχει ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό 15% στις ευρωεκλογές. Και τώρα, κάποιοι επιμένουν να επαναλάβουν τα ίδια λάθη που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο αποδεικνύει ότι κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται περισσότερο για τις καρέκλες τους παρά για το καλό του ελληνικού λαού. 

Ένας λαός που αγωνίζεται καθημερινά να επιβιώσει, βλέποντας τις τιμές βασικών αγαθών όπως το λάδι, η φέτα και το ψωμί να εκτοξεύονται, αξίζει ένα κόμμα που να νοιάζεται πραγματικά για τα προβλήματά του. Δεν αξίζει την προδοσία από στελέχη που προτάσσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και εξουσιαστικές βλέψεις.

Αν το επιχείρημα για την ανατροπή της ηγεσίας είναι το "κακό" ποσοστό στις Ευρωεκλογές, πρέπει να υπενθυμίσουμε σε αυτούς τους εσωκομματικούς υπονομευτές ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα

Οι πολίτες του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Κασσελάκη και περιμένουν από την ηγεσία του να τα αλλάξουν όλα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι ο ηγέτης - είναι ο πρώτος στην προτίμηση των νέων ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά εμπιστεύεται το όραμά του.

Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι θα κερδίσουν την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου ανατρέποντας τον Κασσελάκη, είναι βαθιά γελασμένοι. Ο λαός δεν ξεγελιέται τόσο εύκολα και βλέπει ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου έστω και αν ακόμη δεν τον έχουν εμπιστευτεί 100%. Αν αυτοί οι αδίστακτοι εσωκομματικοί αντίπαλοι καταφέρουν να ανέβουν στην εξουσία, το μόνο που θα πετύχουν είναι η αυτοκτονία του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Έχει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί και να επικεντρωθεί στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Αν την χαραμίσει για χάρη των προσωπικών φιλοδοξιών και εσωτερικών διαμαχών, θα καταδικαστεί σε πολιτική αυτοκτονία. Ο χρόνος τελειώνει, και οι πολίτες δεν θα περιμένουν για πάντα.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη