THE LAST OF US PART II: ΕΤΟΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ PC PORT ΤΟΥ- ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ;


Το The Last of Us Part II Remastered, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο 2024 αποκλειστικά στο PlayStation 5, και φυσικά από τότε άρχισαν οι αναφορές, πως ετοιμάζεται και για PC.

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει καιρός, και από τότε έχουμε δει αρκετούς αποκλειστικούς τίτλους της Sony να έρχονται στο PC, όπως το Ghost of Tsushima Director’s Cut και το Horizon Forbidden West Complete Edition, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε, πως και το God of War Ragnarok, έρχεται σε PC στις 19 Σεπτεμβρίου.

O πασίγνωστος leaker-insider, ”billbil-kun”, χτυπά για ακόμη μία φορά, και μας μεταφέρει πως το PC port του The Last of Us Part II Remastered, είναι έτοιμο. Και όχι απλά είναι έτοιμο, αλλά η παραγωγή του έχει ολοκληρωθεί από τον Νοέμβριο του 2023! Εφόσον λοιπόν είναι έτοιμο γιατί η Naughty Dog, δεν το κυκλοφορεί θα αναρωτηθείτε προφανώς.



Μάλλον, το studio, θέλει να συνοδέψει την κυκλοφορία του παιχνιδιού, παρέα με την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν, της σειράς The Last of Us στo ΗΒΟ. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025, και τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

PC Gamers, υπομονή λοιπόν μέχρι το νέο έτος!

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη