Τι εννοεί ο κόσμος με το σύνθημα «Στέφανε προχώρα, άλλαξε τα όλα»



Η πρόσφατη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αφήνει αιχμές προς την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας μαύρο χρήμα και δηλώνοντας πως παρέλαβε ένα χάος, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη για ριζικές αλλαγές. 

Το σύνθημα «Στέφανε προχώρα, άλλαξε τα όλα» δεν αποτελεί πλέον απλώς μία φωνή στήριξης προς την νέα ηγεσία αλλά μια κραυγή ελπίδας για την αναγέννηση του κόμματος.

Η απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας "Αυγή" και οι εσωκομματικές αντιδράσεις που οδήγησαν στην παραίτηση των Νίκο Τεμπονέρα, Κώστα Κοτσακά και Στέφανου Τσίοκα από τα κομματικά όργανα είναι ενδείξεις της κρίσης που διανύει για ακόμα μια φορά το κόμμα. 

Οι προαναφερόμενες εξελίξεις φανερώνουν τη βαθιά ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Στο πρόσφατο συνέδριο, όταν κάποιοι επιχείρησαν να απομακρύνουν τον Κασσελάκη, η αντιδράση των συνέδρων ήταν άμεση με το σύνθημα «κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη» αντήχησε δυνατά, αποδεικνύοντας την επιθυμία για προστασία και στήριξη της νέας ηγεσίας. 

(στο λεπτό 16:30)


Αυτή η αντίδραση δεν ήταν τυχαία. Ο κόσμος ζητάει ανανέωση, ξεκάθαρες και αποφασιστικές αλλαγές, και πιστεύει πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει το κόμμα σε μια νέα εποχή.

Το σύνθημα «Στέφανε προχώρα, άλλαξε τα όλα» είναι η έκφραση της ανάγκης για ριζικές και δραστικές αλλαγές. Οι πολίτες δεν αρκούνται πια σε μισόλογα και ημίμετρα. 

Ζητούν ανατροπές στις πρακτικές, διαφάνεια, λογοδοσία και μια νέα πορεία που θα απομακρύνει τις σκιές του παρελθόντος. Η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες, να διαμορφώσει ένα κόμμα που θα υπηρετεί τις αξίες του προοδευτικού χώρου με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσει τις αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει η νέα ηγεσία, καλό θα ήταν να αποχωρήσει καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να ζήσει την εσωστρέφεια των προηγούμενων μηνών... 

Οι συνθήκες απαιτούν ενότητα και αποφασιστικότητα για να μπορέσει το κόμμα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να επιτελέσει τον ρόλο του στην κοινωνία. Η αλλαγή είναι αναγκαία και η στήριξη του κόσμου προς τον Στέφανο Κασσελάκη αποτελεί την ώθηση για να προχωρήσει μπροστά και να αλλάξει τα πάντα.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη