Δολοφονία 11χρονης: Θείος της ο δράστης – Σεσημασμένος για βιασμό ανήλικης


Θείος του 11χρονου παιδιού που έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας φέρεται να είναι ο άντρας που συνελήφθη στην Ηλεία από την Ασφάλεια Πύργου.

Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και ανέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είδαν την 11χρονη Βασιλική να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο Ρομά ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της ανήλικης και ως οικείο πρόσωπο το άτυχο παιδί τον εμπιστεύτηκε.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο άτομο είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το 2017 για βιασμό ανήλικης και με αυτά τα δεδομένα τον προσήγαγαν και από το πρωί τον ανέκριναν, μέχρι που τελικά το μεσημέρι ομολόγησε την δολοφονία του άτυχου κοριτσιού και οδήγησε τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στην θέση Καταράχι, ανάμεσα σε Λεχαινά και Αρετή, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό.

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής και εκ πρώτης όψεως ο χρόνος θανάτου της 11χρονης τοποθετείται αργά το βράδυ και ίσως λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τα κίνητρα του δράστη εξετάζονται ακόμη από τις Αρχές, όμως πιθανολογούν ότι ήταν σεξουαλικά εξαιτίας και του ιστορικού του, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Το χρονικό

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της κυριακής 9/6/2024 όταν σημάνε συναγερμός στις Αρχές για εξαφάνιση 11χρονης από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (09/06).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.


Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο κοριτσάκι νεκρό σε χωράφι στην περιοχή του κάμπου Ηλείας. Το άψηχο σώμα του παιδιού, έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 38χρονο τον οποίο προσήγαγαν ως ύποπτο. Κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. 

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό του παιδιού, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν όλες οι πτυχές του ειδεχθούς εγκλήματος.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης