Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνείται να δημοσιεύσει τα εισοδήματά του για το 2023 - Οι δικαιολογίες του Μαξίμου


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησε να σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ο πρωθυπουργός αρνείται να δημοσιεύσει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2023. 

Ο Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «ελέγχεται εξονυχιστικά τα τελευταία 20 χρόνια, επί των ημερών τόσων διαφορετικών κυβερνήσεων».

Δηλαδή πετάει την μπάλα στην εξέδρα και δεν δημοσιοποιεί τις αλλαγές στην περιουσιακή του κατάσταση, ενώ δεν απαντά και στο ερώτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τον λόγο που δεν έχει ανοίξει ακόμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του πόθεν έσχες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βλέπει «ψεύδη» και «χυδαίες συκοφαντίες» για την περιουσιακή κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «παραβίασε τη νομοθεσία» σχετικά με τη συμμετοχή σε αλλοδαπές εταιρείες.



ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: «Μητσοτάκης και ΝΔ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι»


«Θλιβερή» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη σχετικά με τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, μετά και την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του Στέφανου Κασσελάκη, κατά την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ, «από τη θλιβερή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκύπτει αβίαστα ένα συμπέρασμα, το οποίο αντιλαμβάνεται εύκολα ο μέσος πολίτης: ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι».

Το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να κάνει άμεσα δύο πράγματα. «Πρώτον, να καταθέσει το πόθεν έσχες του για το 2023. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα οι Έλληνες πολίτες να διαπιστώσουν εάν συνεχίζει και τα δύο τελευταία χρόνια να αβγατίζει την περιουσία του».

«Δεύτερον, περιμένουμε ακόμη μια απάντηση για το ποιος και πώς πληρώνει τον κ. Γκρίνμπεργκ και την πανάκριβη διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ. Τα τιμολόγια θα βοηθούσαν για να μάθουμε τι συμβαίνει. Υπάρχουν, άραγε; Θα τα δώσουν στη δημοσιότητα;» καταλήγει επισημαίνοντας το γραφείο Τύπο της Κουμουνδούρου.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη