Ομόνοια: «Δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο»- Η δήλωση της μητέρας της 33χρονης


Νέα τροπή λαμβάνει η σοκαριστική υπόθεση με την 33χρονη η οποία εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια αφού πρώτα έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από έναν 27χρονο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της 33χρονης στο Mega, ο 27χρονος ήταν γνωστός στην κόρη της και δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτυπούσε.

«Φοβάται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο» δήλωσε η μητέρα για την 33χρονη και πρόσθεσε ότι ο 27χρονος «την είχε χτυπήσει πριν από περίπου δύο μήνες» με αποτέλεσμα να της προκαλέσει «σημάδια στα μάτια και στο κεφάλι».

Σημειώνεται ότι η 33χρονη αναγνώρισε τον 27χρονο ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με τις αρχές, δεν ήταν επαρκή για να διαταχθεί η κράτησή του.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σειρά από τραύματα στο κεφάλι και πληγές από μαχαίρι στα πόδια. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο η 33χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, ενώ έχει δεχτεί χτυπήματα στη γνάθο.

«Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει, την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της μητέρας του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη εντοπίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας, όπου βρισκόταν για σχεδόν 20 ώρες, με την ίδια να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Ο 27χρονος τη βίασε και την έδεσε σε κρεβάτι αιμόφυρτη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης του άγριου περιστατικού είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Ακολούθως τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου τον συνέλαβαν.

Ο 27χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη