Στέφανος Κασσελάκης: «Σήμερα επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε»



Μετά την άσκηση των εκλογικών του καθηκόντων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης παρότρυνε ξανά τους πολίτες «να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους» για να ψηφίσουν στις σημερινές ευρωεκλογές, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

«Δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως νιώθει συγκινημένος «για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη» που του έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους να έρθουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τα προβλήματά μας σε άλλους. Πρέπει να τα αλλάζουμε μόνοι μας, με τη συμμετοχή σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος τους τελευταίους μήνες και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και γυρνά στην πατρίδα του να προσφέρει, είναι ξεχωριστή αυτή η εμπειρία.

Και αυτό το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου σήμερα δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ.»

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη