ΕΡΧΕΤΑΙ Η OPEN BETA ΤΟΥ UFL


Πίσω, στο 2021, ανακοινώθηκε και επίσημα το UFL, ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου, δια χειρός της νεοσύστατης ομάδας, Strikerz Inc., της οποίας μάλιστα τα HQ βρίσκονται στην Πάφο της Κύπρου ενώ διατηρεί γραφεία σε ακόμη πέντε χώρες της Ευρώπης.



Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε, πίσω στο 2016, και πλέον το studio μετράει, πάνω από 250 developers, θέλοντας, να μπει στον χάρτη των παιχνιδιών ποδοσφαίρου και να ”κοντράρει”, τα EA Sports FC της ΕΑ, το eFootball της Konami καθώς και τα FIFA παιχνίδια, τα οποία, ακούγεται εντόνως πως από εδώ και πέρα θα αναπτύσσει η 2K Sports.

To UFL, υπόσχεται μία πέρα για πέρα, simulation εμπειρία ποδοσφαίρου, η οποία αναπτύσσεται με Unreal Engine 5, και το πιο σημαντικό είναι, πως θα είναι free-to-play. Έπειτα από τρία χρόνια, από την ανακοίνωση του project, ανακοινώθηκε και επίσημα η Open Beta, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 7-9 Ιουνίου για PS5 και Xbox Series X/S.




Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε, πως την ομάδα ανάπτυξης, έχει βοηθήσει και ο ίδιος ο Cristiano Ronaldo, επενδύοντας 40 εκατομμύρια δολάρια παρακαλώ!

Το pre-load είναι διαθέσιμο και μπορείτε να βρείτε παρακάτω τα Links:

PLAYSTATION 5: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

XBOX SERIES X|S: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη