ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Ζητά την άμεση αποπομπή του καταδικασμένου Ορέστη Ομράν από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ




Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Ορέστης Ομράν είναι τελεσίδικα καταδικασμένος από το Εφετείο για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Ορέστη Ομράν από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι:

«Η δόλια – κατά το δικαστήριο - προσβολή και οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν «αριστεία» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη: από ψέμα, θράσος, υποκρισία και παρανομίες».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Ορέστης Ομράν - – Κουκουβιτάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο Ορέστης Ομράν – Κουκουβιτάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ καταδικάστηκε τελεσίδικα και αμετάκλητα για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δόλια – κατά το δικαστήριο - προσβολή και οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδεικνύει από τι υλικά είναι φτιαγμένη η δήθεν «αριστεία» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη: από ψέμα, θράσος, υποκρισία και παρανομίες. Αυτονόητα αναμένουμε την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη